Lindi më 22 maj të vitit 1924, në Shkodër. Më 27 dhjetor 1975, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtore për «krimet tradhëti ndaj atdheut dhe agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 699
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.