Lindi në Pjetroshan të Shkodrës, në vitin 1922. Me vendim nr. 11, datë 30 maj 1953, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për «aktivitet armiqësor kundër pushtetit» dhe e dënoi me 15 vjet privim lirie. U arrestua më 29 tetor 1952.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 349
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.