Lindi më 1938, në Shkodër. Më 26 nëntor 1956, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi për «tentativë arratisjeje jashtë shtetit», me 7 vjet burg. Më 17 janar 1969, Gjykata e Shkodrës e dënoi për «tradhti ndaj atdheut me anë të arratisjes», me 18 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 214.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.