Lindi në vitin 1927, në Mirditë. Me vendim nr. 177, datë 15 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor si «kriminel lufte dhe armik i popullit», dhe e dënoi me 2 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 365
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.