Lindi më 14 dhjetor 1923, në Mirditë. Me vendim nr. 23, datë 16 maj 1962, Gjykata e Qarkut të Shkodrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 7 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 372
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.