Lindi më 7 maj 1914, në Mirditë. Më 7 gusht 1946, Gjykata Ushtarake Shkodër e deklaroi fajtor se "ka strehuar dhe furnizuar kriminelët e luftës" dhe e dënoi me 3 vjet burg, punë të rëndë, si dhe humbjen e të drejtave qytetare baraz me kohën e ndëshkimit

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 143
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.