Lindi më 1915, në Kryezi të Pukës. Me vendim nr. 236, datë 19 tetor 1950 të Gjykatës së Rrethit të Shkodrës u dënua me 15 vjet privim lirire dhe humbje të së drejtës elektorale për 4 vjet kohë për "bashkëpunim në sabotim lezoristik".

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 143
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.