Lindi më 1929, në Shkodër. Më 3 gusht 1949, me vendim nr. 208, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtorpër "tentativë arratisjeje dhe aktivitet propagandistik" dhe e dënoi me 3 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës civile për 1 vit kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67, FL. 110-11
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.