Lindi në vitin 1942, në Pukë. Më 13 dhjetor 1979, me vendim nr. 64, Gjykata e Pukës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 8 vjet burg.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 15, f. 272-273
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.