Lindi më 1927, në Rrëshen. Më 2 shtator 1952, me vendim nr. 396, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi për "strehim dhe furnizim diversantësh", me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.