Lindi më 1913, në Fan, Mirditë. Kundërshtar i regjimit komunist, arratisur jashtë Shqipërisë në vitin 1953 dhe vrarë në Amerikë nga Sigurimi i Shtetit më 23 dhjetor 1977.

 

 

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.