Lindi në Mirditë, në vitin 1947. Me vendim nr. 32, datë 3 shtator 1966, Gjykata e Qarkut të Shkodrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 4 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 210
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.