Lindi më 1910, në Kurbnesh të Mirditës. Me vendim nr. 29, datë 6 qershor 1977, Gjykata e Rrethit të Mirditës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtës së zgjedhjes për 5 vjet kohë

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 344
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.