I biri i Pal Mhillit .Lindi në Gallatë të Kurbinit të Krujës, në vitin 1929. Me vendim nr. 268, datë 31.10. 1952, Gjykata Ushtarake e Tiranës, e deklaroi fajtor për "bërje pjesë në banda të armatosura" dhe e dënoi me 20 heqje lirie, si dhe humbjen e të drejtave për pesë vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 339
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.