Lindi më 30 shtator 1916, në Prosek të Rrëshenit. Me vendim nr. 89, 2 tetor 1946, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e deklaroi fajtor si "armik i popullit" se ka kryer veprimtari politike kundër ushtrisë dhe pushtetit dhe ka "zhvilluar propagandë të gjerë në bashkëpunim me të tjerë, në repartin e tij ka organizuar grupe për dezertim nga radhët e ushtisë për të shkuar në ndihmë të neo-fashizmit grek." Për këto arsye u dënua me vdekje. Dënimi iu kthye në 20 vjet burg, dhe më 1949 u lirua nga burgu.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 138
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.