Lindi më 1917, Shkodër. Arrestuar më 26 janar 1945. Më 19 maj 1945, me vendim nr. 119, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi për “pjesëmarrje në organizatën kundër pushtetit popullor”, me burgim të përjetshëm dhe konfiskim pasurie. Liruar më 27 prill 1952.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 483-484
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.