Lindi më 1926, në Mirditë. Më 9 nëntor 1962, me vendim nr. 192, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi për "dhënie ndihme bandave të armatosura" dhe për "agjitacion e propagandë", me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 12, FL. 123-124
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.