Lindi më 1919, në Burrel. Më 18 shtator 1950, me vendim nr. 439, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi për "krimin e tentativës për arratisje në Jugosllavi", me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.