Lindi më 1919, në Shëngjin. Më 1 gusht 1953, me vendim nr. 128, Gjykata Shkodër e dënoi për “tentativë arratisjeje” me 13 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 487
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.