Lindi në 1920, në Baz, Burrel. Më 1 nëntor 1967, me vendim nr. 192, Gjykata e Lartë, Kolegji Ushtarak, e dënoi për "agjitacion e propagandë për minimin e pushtetit popullor" me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së tij të tundshme e të patundshme, me humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë dhe me heqjen e të gjitha dekoratave. Më 13 gusht 1977, me vendim nr. 60, Gjykata e Rrethit Mat e ridënoi për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 10 vjet burg.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 320
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.