Lindi në vitin 1900, në Mirditë. U arrestua më 12 prill 1946, dhe me vendim nr. 97, datë 26 prill 1946, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «strehim e furnizim të arratisurish», dhe e dënoi me 10 vjet burg, humbjen e të drejtës qytetare-politike baraz me kohën e dënimit dhe konfiskimin e pasurisë të tundshme e të patundshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 109.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.