Lindi më 1917. Me vendim nr. 89, datë 31 maj 1952, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi për "strehim dhe furnizim të arratisurish" me 10 vjet burg, si dhe heqjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë .

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 141
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.