Lindi në vitin 1916, në Shkodër. Me vendim nr. 119, datë 17 tetor 1946, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor se "ka vepruar në kundërshtim me interest e larta të atdheut", për "tradhëti", për "sabotim dhe propagandë" dhe se ka "bashkëpunuar me gjermanët duke luftuar kundra U. N. Çlirimtare" dhe e dënoi me vdekje, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajsthme dhe humbjen e të drejtave politike. Me vendim të Gjykatës së Lartë Ushtarake, datë 29 tetor 1946, iu ndryshua dënimi dhe iu kthye në 20 vjet burg me punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 141
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.