Lindi më 1927, në Perlat të Mirditës. Më 16 nëntor 1960, me vendim nr. 154, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për "bashkëpunim me diversantët e dërguar nga agjenturat e huaja" dhe e dënoi me 12 vjet burg, si dhe konfiskim të pasurisë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 65, f. 76-77
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.