Lindi më 1916, në Krujë. Më 8 qershor 1947, me vendim nr. 214, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për "faje penale kundër popullit dhe shtetit", me 20 vjet burg dhe punë të detyruar.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 50, FL. 19-20
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.