Lindi në vitin 1917, në Pukë. Më 27 tetor 1967, me vendim nr. 87, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 7 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 269
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.