Lindi më 1918, në Shkodër. Në periudhën 29 nëntor 1944 deri më 27 korrik 1945 ka qëndruar në arrati brenda vendit. Më 25 prill 1964, me vendim nr. 38, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin e moskallëzimit të krimit të tradhtisë ndaj atdheut të kryer nga persona të tjerë" dhe e dënoi me 3 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 230
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.