Lindi më 1914, në Morinë, Kukës. Më 9 gusht 1949, me vendim nr. 121, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi "për strehimin e furnizimin e kriminelëve të arratisur dhe pjesëmarrjes në grup", me 4 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale.

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 2165
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.