Lindi më 14 gusht 1904, në Sarandë. Me vendim nr. 276, datë 9 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor se «ka marrë pjesë në një organizatë tradhëtare dhe ka kryer sabotim», dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet kohë. Më 1949, iu fal pjesa e mbetur e dënimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 326
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.