Lindi më 20 prill të vitit 1908. Me vendim nr. 43, datë 9 mars 1945, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 20 vjet burg dhe humbjen e përhershme të të drejtave civile.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 363
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.