Lindi më 1900, në Shkodër. Më 2 gusht 1950, me vendim nr. 437, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krimin e sabotimit ekonomik" dhe e dënoi me 10 muaj burg.

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2015, D. 27, Fl. 336
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.