Lindi më 1916, në Lezhë. Më 8 tetor 1951, me vendim nr. 194, Gjykata ushtarake territoriale Shkodër e dënoi për “bashkëpunim me diversantët dhe strehim dhe furnizim të tyre”, me 15 vjet burg dhe heqjen e të drejtave për 5 vjet.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 139-140
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.