Lindi në vitin 1922, në Zajsë. Me vendim nr. 95, datë 29 korrik 1949, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «lidhje me të arratisurit», dhe e dënoi me 20 vjet privim lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 126.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.