Lindi në Korçë, në vitin 1916. U arrestua më 31 mars 1962, dhe me vendim nr. 97, datë 29 qershor 1962, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 1 vit kohë. U lirua më 28 gusht të vitit 1966.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 366
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.