Lindi në Shkodër, në vitin 1926. U arrestua më 17 shtator 1956 dhe, me vendim nr. 29, datë 23 tetor 1956, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut», dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie. U lirua më 10 tetor 1959.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 140.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.