Lindi më 1961, në Mirditë. Më 12 shkurt 1987, me vendim nr. 16, Gjykata Kukës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut mbetur në tentativë", dhe e dënoi me 11 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 44
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.