Lindi në Shkodër, më 12 gusht 1903. Me vendim nr. 172, datë 21 shtator 1951, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë", "strehim e furnizim diversantësh" dhe "për mosdenoncim krimi", dhe e dënoi me 6 vjet burgim, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 212
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.