Lindi më 1920, në Thirrë, Mirditë. Më 22 janar 1951, me vendimin nr. 37, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi si “bashkëpunim me diversantët duke qenë të arratisur, me strehim dhe furnizim”, me 20 vjet burg.

 

Burimi: AISKK, fondi 1, viti 2015, dosja 25, fl. 694-695.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.