Lindi më 1919, Kir, Shkodër. Më 26 tetor 1946, me vendim nr. 535, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi për ”krime kundër shtetit” me 2 vjet burg. Më 19 shtator 1951, me vendim nr. 165, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi për "pjesëmarrje në grup të organizuar, agjitacion e propagandë dhe strehim e furnizim të diversantëve”, me 20 vjet burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 566-567
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.