Lindi më 1887, në Gëziq, Mirditë. Më 26 prill 1946, me vendim nr. 97, Gjykata
Ushtarake Shkodër e dënoi për "krime kundër shtetit si ndërlidhës dhe furnizues të arratisurish" me 15 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale
për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 11. Fl. 441-442
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.