Lindi në Shkodër, në vitin 1900. Më 27 tetor 1948, Gjykata e Prefekturës së Shkodrës e dënoi me një vit burg dhe punë të detyruar për "krimin e mosdenoncimit të akteve subversive".

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 606
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.