Lindi më 1966, në Korçë. Më 25 mars 1987, me vendim nr. 19, Gjykata Pogradec e dënoi “për tradhëti ndaj atdheut në fazën e përgatitjes”, “për largim pa leje nga vendi i internimit” dhe “armëmbajtje pa leje”, me 5 vjet burg.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 8. Fl. 441-442
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.