Lindi në Tiranë, më 30 qershor të vitit 1945. Më 12 nëntor 1970, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 9 vjet heqje lirie.

Burimi: Aiskk, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 191-192
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.