Lindi më 1938, në Lushnjë. Më 18 shkurt 1980, me vendim nr. 69, Gjykata e Tiranës e dënoi “për agjitacion dhe propagandë kundër pushtetit popullor“ ,me 3 vjet burg.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.444-445
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.