Lindi në Vlorë, në vitin 1923. Më 1 tetor 1945, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi si «armik të popullit» me 10 vjet privim lirie, me punë të detyruar dhe heqjen e të drejtave civile për 5 vjet kohë. Më 22 dhjetor 1947, Gjykata e Lartë ia zbriti dënimin në 5 vjet privim lirie.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 215
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.