Lindi më 7 shkurt të vitit 1948, në fshatin Samaticë të Beratit. Më 13 tetor 1983, Gjykata e Rrethit të Beratit e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit dhe propagandës kundër shtetit» dhe e dënoi me 9 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 51.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.