Lindi më 1924, në Gëziq, Mirditë. Më 28 maj 1954, me vendim nr. 56, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi për "akte terrorriste" dhe përkrahje në kryerjen e krimit, me 13 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 11. Fl. 443-444
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.