Lindi më 1917, në Peshkopi. Më 22 janar 1951, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për "bashkëpunim me kriminelë të arratisur" dhe e dënoi me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë, si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë. Më 22 qershor 1959, iu fal mbetja e dënimit me burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 140
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.