Lindi më 1914 në Xhanaj, Përmet. Më 23 maj 1953, me vendim nr. 39, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi për "tradhëti të lartë ndaj atdheut" dhe "për agjitacion e propagandë", me 18 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet. Më 17 qershor 1964, me dekret të D. P. K. P., nr. 3871, iu fal dënimi mbi të drejtën elektorale.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5/1, Fl. 1588
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.