Lindi më 1905, në Dibër. Më 12 janar 1945, me vendim nr. 22, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi «armik të popullit dhe sabotator të luftës» dhe e dënoi me 20 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave politike.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/1, FL. 25-26.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.